"İslamî Bağlamda Felsefi Hermeneutik" Sempozyumu

Louvain Katolik Üniversitesi (UCL) Fenomenolojik Araştırmalar Merkezi ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Felsefe Bölümü'nün ortaklaşa düzenlediği “İslamî Bağlamda Felsefi Hermeneutik” başlıklı uluslararası sempozyum 9-11 Mayıs 2018 tarihlerinde, Belçika'nın Louvain şehrinde gerçekleştirilecektir.

Bern Üniversitesi İslam Bilimleri ve Modern Doğu Filolojisi Enstitüsü’nün işbirliğiyle düzenlenen sempozyum dili İngilizce ve Fransizca olacaktır. Felsefî hermeneutiği İslam düşüncesi bağlamında ele almayı hedefleyen sempozyuma Massimo Campanini (Trento), Nader El-Bizri (Beyrouth) ve Mohammed Chaouki Zine (Tlemcen) davetli konuşmacı olarak katılacaktır.

Üç gün sürecek sempozyumda Felsefe Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Selami Varlık üniversitemizi temsilen bir sunum yapacaktır.

Sempozyum program akışı için tıklayınız.

Görüntülenme: 1042 Yayınlanma Tarihi: 24 Nisan 2018